Nieuw buitengewoon fractielid: Esther Marskamp

Foto Esther voorstelstukjedinsdag 20 december 2016 20:40

Ik wil mij als buitengewoon fractielid inzetten voor de ChristenUnie omdat ik het belangrijk vind om als burger van Amersfoort te weten wat er speelt in de stad en een bijdrage te leveren aan prettig en veilig wonen en leven.

Ik ben Esther Marskamp, 32 jaar en woon in het Leusderkwartier in Amersfoort. Ik ben getrouwd met Job en moeder van Boaz (2,5 jaar) en Rivka (3 maanden). Ik werk als projectleider bij Triade Flevoland. 
Ik vind de ChristenUnie een eerlijke en betrokken partij die oog heeft voor de kwetsbare burger. Dat is ook de doelgroep waar mijn focus en hart ligt. Sinds 2008 ben ik werkzaam in de zorg en ondersteuning en heb de veranderingen van dichtbij meegemaakt. Jong, oud, met of zonder beperking, inwoner met een migratieafkomst: iedereen verdient een fijne plek om te wonen en te leven. De gemeente heeft hier een belangrijke rol in. 
Ik word enthousiast van burgerinitiatieven en vrijwilligers die zich inzetten voor een ander. Als medisch coördinator van de noodopvang vluchtelingen mocht ik dit van dichtbij meemaken. Nog steeds is dit netwerk van vrijwilligers dagelijks actief en zo zijn er nog veel meer voorbeelden in de verschillende wijken. 
Als partij zichtbaar zijn, verdiepen in wat er speelt en mensen en organisaties verbinden zijn activiteiten die mij aanspreken. Ik hoop met mijn kennis en vaardigheden hierin van betekenis te kunnen zijn. 
- Esther Marskamp

« Terug