Amersfoort kleurt blauw

OLV toren A'foortwoensdag 25 oktober 2017 19:35

Op zaterdagmiddag 28 oktober presenteren we vol trots onze kandidatenlijst in het hartje van de stad. Op het Lieve Vrouwenkerkhof is een tent ingericht voor de presentatie èn voor ontmoeting.

Er is een barista en koffie wordt uitgedeeld aan inwoners en winkelend publiek. Het idee is om gezellig in gesprek te gaan, te verbinden, ideeën op te halen of ‘gewoon’ een bakje koffie te drinken. We willen een partij zijn die verbindt.

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar hebben zich veel enthousiaste leden gemeld als kandidaat. Zowel de lijst als het verkiezingsprogramma zijn tijdens de Algemene Ledenvergadering van 5 oktober vastgesteld. De lijst is divers qua wijkverdeling en wat betreft leeftijd. Het telt 16 mannen en 14 vrouwen en de leeftijden van de kandidaten variëren van 19 tot 66 jaar.

De aanvoerder van de lijst is een bekend gezicht. Simone Kennedy is ook deze verkiezingen lijsttrekker: “Ik ben heel blij dat we opnieuw met een sterk team de verkiezingen in mogen gaan. Samen met de andere kandidaten willen we ons inzetten voor de bloei van de stad, met oog voor de belangen van alle inwoners, want iedereen is waardevol in Gods ogen.”

Programma

Het programma voor deze middag ziet er als volgt uit: 

14:00-14:15 uur    Inloop 
14:15-14:30 uur    Openingsspeech door Hans Bol en voorstellen kandidaten
14:30-15:00 uur    Bonnen uitdelen voor kopje koffie in de stad
15:15-15:30 uur    Fotomoment
16:00-17:00 uur    Borrel

Je bent van harte welkom langs te komen; bij de presentatie of koffie te drinken. Graag tot dan!

 

« Terug