Jan Steven Eilander stelt zich voor

Jan Steven Eilander background
IMG_5755.jpg
Door Jan Steven Eilander op 17 oktober 2018 om 10:00

Jan Steven Eilander stelt zich voor

Mijn naam is Jan Steven Eilander. Ik ben 41 jaar, getrouwd met Bejanca en samen hebben wij vier kinderen. We wonen in het heerlijke dorp Hooglanderveen waar we genieten van het dorpse groen met de prachtige binnenstad van Amersfoort op fietsafstand. In september heeft de gemeenteraad mij benoemd tot buitengewoon fractielid voor de ChristenUnie. Ik vind het een eer en tegelijk ook ontzettend leuk om dit te mogen doen.

Als buitengewoon fractielid draai ik mee met de fractie en maak ik mij de komende tijd een aantal dossiers eigen. Ik hoop ook in “De Ronde” (de commissievergaderingen van de Gemeenteraad) het woord te voeren namens de ChristenUnie. Ik vind het gaaf om namens de ChristenUnie mee te doen in het bestuur van onze prachtige stad. Omdat ik houd van onze stad en er van overtuigd ben dat wij als christenen van toegevoegde waarde kunnen zijn. Juist in deze tijd.

Overdag ben ik werkzaam voor BMC, een adviesbureau dat met name gemeenten en provincies ondersteunt en adviseert. Daarvoor was ik werkzaam bij Pluryn, een grote zorgorganisatie in het oosten van het land. Ik heb daar zowel met zorg als onderwijs en arbeidsparticipatie te maken gehad. Binnen de fractie hoop ik dan ook in ieder geval mijn kennis en ervaring ten aanzien van het sociaal domein te kunnen inzetten.

Labels: ,