Hanske Mulder - van Maanen stelt zich voor

IMG_5713.jpg
Door Hanske Mulder - van Maanen op 16 december 2018 om 20:36

Hanske Mulder - van Maanen stelt zich voor

Mijn naam is Hanske Mulder-van Maanen. Ik ben 31 jaar en getrouwd met Kees-Jan. We hebben drie kinderen, waarvan de jongste nu zes maanden is. Sinds twee jaar wonen wij in Amersfoort en we leren de stad steeds beter kennen. Komende maand hoop ik benoemd te worden tot buitengewoon raadslid voor de ChristenUnie. Buitengewoon raadslid zijn vind ik een prachtige kans om Amersfoort op een nieuwe manier nog veel beter te leren kennen, en om mee te denken over hoe we als ChristenUnie de stad kunnen dienen. 

Als buitengewoon fractielid draai ik mee met de fractie en maak ik mij de komende tijd een aantal dossiers eigen. Daarbij zal ik me vooral richten op het sociaal domein waarin ik ook werkzaam ben en waarin wij als gezin veel te maken hebben met de vormgeving van kinderopvang, onderwijs en veilligheid. Ik zal mijn eigen ervaringen ook inbrengen in de fractie en ik hoop dat andere Amersfoorters, in het bijzonder onze ChristenUnie-leden, mij ook weten te vinden om hun inbreng en ideeën kenbaar te maken. Deze neem ik dan graag mee naar de fractie.  

Ik ben nu nog werkzaam voor de Protestantse Diaconie Amsterdam, waarin ik als projectleider van een Europees vrijwilligersjaar jongeren verbind aan allerlei welzijnsorganisaties en diaconale projecten in de stad. Vanaf januari verleg ik mijn werkzaamheden naar Utrecht, waar ik als projectleider aan de slag ga met het versterken van een aantal inloophuizen. 

Deel dit bericht